duminică, 29 ianuarie 2012

CE LENTILE DE CONTACT COLORATE SE POTRIVESC PENTRU OCHI CAPRUI

Te intrebi ce lentile de contact colorate se potrivesc pentru ochi caprui?

Atat  de multe tipuri, culori si modele sunt disponibile pe piata de la diversi producatori, incat alegerea ta ar fi foarte dificila si ti-ar fi foarte greu sa stii singura ce lentile de contact colorate se potrivesc pentru ochi caprui. In acest articol veti gasi sfaturi despre cum să găsiţi cele mai bune lentile de contact colorate pentru ochi caprui, care sunt cele mai potrivite pentru tine.

Dar, inainte de a purta lentile de contact de culoare, nu uitati ca este obligatorie consultarea unui specialist oftalmolog. Trebuie sa va asigurati ca ochii dvs. pot permite purtarea unor lentile de contact. De asemenea tot de la el puteti invata din sfaturi pretioase oferite despre sum se folosesc corect lentilele de contact colorate.  



Lentile de contact colorate ce nu se potrivesc ochilor caprui 
Desi exista o varietate bogata de lentile de contact colorate pe piata, nu fiecare tip este potrivit pentru ochii tai caprui.  In fapt, din fericire, exista doar cateva tipuri care trebuie evitate si cred ca e mai intelept sa incepem cu acestea cand vine vorba de alegerea ta. 

In mod normal alegi lentile de contact colorate cand vrei o schimbare radicala, cand vrei o imbunatatire a aspectului, vrei o privire atragatoare, sexy. Stim ca se spune ca cei mai sexy ochi sunt cei albastrii si in peste 75% din cazul prima optiune a celor cu ochi caprui este sa-i puna lentile de contact albastre si alte de nuante derivate din aceasta culoare aqua marine, dark blue, light blue, etc. 

Exista o mica problema de care vrem sa va avertizam cand alegeti lentile de contact colorate in albastru, gri, verde. S-ar putea ca materialul din care sunt facute sa nu pastreze culoarea  ochilor pe care ti-o doresti. Aceasta problema o rezolvi alegand lentile de contact colorate opace. Sunt special create pentru persoanele care au ochii mai intunecati. Sunt special create ca prin centrul lor sa se poata vedea si sa nu-mi perturbe vederea si in acelasi timp sa ai culoare ochilor pe care ti-ai dorit-o.


Asadar, la intrebarea ce lentile de contact colorate se potrivesc pentru ochii caprui raspunsul e simplu acum - lentile de contact opace. Tine minte acest amanunt cand vei alege sa cumperi lentile de contact colorate pentru ochii tai caprui. Succes! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu