miercuri, 1 februarie 2012

CINE NU POARTA LENTILE DE CONTACT COLORATE?

Te-ai intrebat cine poarta lentile de contact colorate dintre actorii de la Hollywood? Ii vezi in filme ca au niste ochi superbi, dar iti zici ca e doar imagine prelucrata. Uneori crezi ca e culoarea lor naturala, ca doar ai mai vazut poze cu ei in reviste si aveau aceeasi ochi albastrii fermacatori, dar tot nu-ti vine sa crezi ca e adevarat.

Cine nu poarta lentile de contact colorate desi ai crede ca da?

Actrita indiana Aishwarya Rai nu poarta lentile de contact colorate, desi ochii ei sunt de-a dreptul fermecatori. Au cucerit inimile a milioane de barbati si are un farmec aparte. Da. Aceasta este culoare naturala a ochilor ei. Nu poarta nici macar lentile de contact de vedere, pentru ca nu are nevoie.
 Pe seama nuantei ochilor Elizabeth-ei Taylor au existat ani de-a randul dezbateri, parerile fiind impartite. Unii spuneau ca ar fi fost albastrii si ca ar fi purtat lentile de contact colorate in violet, dar medicii au confirmat ca nuanta naturala era de fapt violet. In lume exista foarte putine persoane cu aceasta culoare de ochi, tot cercetatorii elucinda acest mister. Culoare ochilor violet este data de o mutatie genetica FOXC2 de care a suferit si Liz Taylor.
 Despre care dintre urmatorii actori cu ochi albastri ati crezut ca poarta lentile de contact colorate? Zac Efron, idolul tinerelor, Leonardo di Caprio, barbatul femecator, Brad Pitt, idolul a milioane de femei, Hugh Laurie, Tom Cruise sau Patrick Dempsey? Ei bine, nici unul nu poarta lentile de contact colorate. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu